Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről.

Menü

TQS dohánymentes, nikotinmentes hevítőrúd/ Jázmin tea 1 doboz

Ajánlat

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 750 Ft

Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás
5.000 Ft feletti
rendelés esetén
Packeta csomagpontra

 

 
 
 
 

Leírás és Paraméterek

TQS JASMINE TEA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ/ 20 szál

Nap mint nap azon gondolkozik, hogy le szeretné váltani a jelenleg használt hagyományos cigarettát? Esetleg próbálkozott már a heets termékkel esetleg próbál már más hevítőrudakat is, de még nem találta meg az Ön számlára a legjobb ízvilággal Rendelkezőt? Gondot okoz a mindennapi életvitelében az is hogy a hagyományos égésű cigiknek milyen kellemetlen szaga van és mennyire káros is az Ön egészségére? Jó ideje azon gondolkozik, hogyan szabadulhatna meg az általános dohányzástól való függősségétől? Akkor Ön itt és most a legjobb helyen jár, a TQS termékcsalád elhozta Önnek a legújabb fejlesztésű hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 5 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a TQS Jasmine Tea Herbal Stick - Nature Selection hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A TQS Jasmine Tea Herbal Stick termék semmilyen körülmények között nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános trafikokban megvásárolható cigik esetén. A TQS Jázmin tea ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes termékei esetén nem keletkezik égéstermék, ugyanis ezt a terméket nem kell meggyújtania ahhoz hogy élvezze a "dohányzás" élményét. A TQS Jázmin tea hevítőrúd egyáltalán nem tartalmaz nikotint és minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezért nagymértékben egészségesebbek lehetnek mint a dohánykoncesszióval ellátott boltokban megvehető normál cigik. A TQS Jázmin tea Herbal Stick Nature Selection készítményeket meggyújtani egyáltalán nem kell, mindössze kell, hogy Önnek legyen egy kimondottan jó hevítő készüléke, mely támogatásával Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és örömködhet a TQS termékcsalád Jázmin tea elnevezésű termékében. A TQS nikotin és dohánymentes Herbal Stick akkor is kiváló választás lehet, ha Ön már régóta szeretne megszabadulni a normál pöfékelés okozta kellemetlen mellékhatásoktól. A jövőben Ön is szívesen lenne a baráti társaságának a középpontjában, de nem azért, hogy a barátai arról beszéljenek, hogy milyen büdös és elviselhetetlen szagokat áraszt magából, hanem azért, mert hogy sikeresen váltott egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin és dohánytartalommal bíró általános cigarettákat szívja. Nagyban hozzájárulhat a TQS Jasmine Tea hevítőrúd jázminos ízhatással abban is ha Ön már jó ideje gondolkozik a leszokáson, de még ezidáig sikertelen volt minden korábbi próbálkozása. A TQS nikotinmentes és dohánymentes jázminos ízvilággal megáldott hevítőrúdjai kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartásához..

Kinek való a TQS Jasmine tea termék?

A TQS által kifejlesztett Jázmin tea ízhatású készítmény azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik szeretik a karakteres illatú és ízvilágú jázmin tea ízt keverve a klasszikus dohány ízzel. Ez a nikotinmentes és dohánymentes produktum elhozza Önnek azt a kellemes és élvezhető jázmin tea ízhatást, amit még más terméknél nem tapasztalhatott. A jázmin tea íze kellemesen hathat az ízlelő és szagló érzékszerveire is. A Jasmine Tea hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen és ehhez párosulhat a jázmin teás ízhatás.

A TQS Jasmine tea a következő összetevőket tartalmazza:

A TQS hevítőrudak alapja fekete tea.

A TQS Jasmine Tea hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a TQS hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a TQS Jázmin tea termékhez.

Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A TQS Jasmine Tea hevítőrudak alkalmazása:

A TQS Jázmin tea, jázminos ízesítéssel ellátott nikotin és dohánymentes termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a TQS Jasmine tea jázminos ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Tqs Jázmin tea hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:

1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A TQS Jasmine Tea hevítőrúd előnyei:

Nem általános cigaretta,

Nincs mentolos ízhatás

Alacsony nikotin tartalom,

Nem tartalmaz egyáltalán dohányt

Kátránytól mentes,

Kevésbé lehet káros az egészségére,

Leszokásban is segítsége nyújthat,

Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.

Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.

LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.

Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.

Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499

A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.

NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!

CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Látogassa meg a Ongyujto.hu webüzletet a ShopManian

Keresés