Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről.

Menü

Szállítás és fizetés

Tisztelt Vásárlóink!

A webáruházunk csak magánszemélyeket szolgál ki.  Amennyiben Ön mégis cégként
szeretne vásárolni kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk telefon vagy e-mail üzenetben!

Az áruházunkban megrendelhető termékeket igényük szerint több módon is átvehetik, a nagyobb méretű vagy tömegű termékek szállítási ára eltérő az alap szállítási költségtől.

 

AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJAK SZEPTEMBER 22-TŐL VISSZAVONÁSIG

9.990 Ft feletti kosárérték esetén INGYEN SZÁLLÍTÁS jár MPL csomagautomatába.

 

MPL díjszabás

MPL Csomagautomata 1200 Ft      
MPL Posta Pont szállítás 1500 Ft  
MPL Postán maradó szállítás 1500 Ft      
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal 1700 Ft  

Utánvét:

  • + 350 Ft
  •  
Előre utalás:
  • Ön címére futárral: 1700 Ft

Utánvét:

  • + 350 Ft

Nagy méretű csomagok

  • Nagy méretű csomag 2000-5000Ft

 

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!
 

 

Minimum kosárösszeg: 3990 Ft


Vásárlástól való elállás

Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei és módja A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül Önt más költség nem terheli, azonban Botló Kornél EV követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza címemre.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül  Botló Kornél EV a  Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Ha a bankszámlaszám rosszul lett megadva a felelősség a vásárlóé!

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linkről tudja letölteni : Klikk ide!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keresés