Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Tisztelt Vásárlóink!

Az áruházunkban megrendelhető termékeket igényük szerint több módon is átvehetik, a nagyobb méretű vagy tömegű termékek szállítási ára eltérő az alap szállítási költségtől.

15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES SZÁLLÍTÁST biztosítunk 2018. október 2-től. Az akció visszavonásig érvényes.

Előre utalás:

  • Ön címére 1100 - 1400Ft (Nagyméretű csomag 1500Ft)
  • Posta pontra 900Ft (Nagyméretű csomag 1200Ft)
  • MOL pontra  900Ft ( Nagyméretű csomag 1200Ft)
  • Posta Csomagautomata 900Ft ( Nagyméretű csomag 1200Ft)

Utánvét:

  • +250Ft

Személyes átvétel:

Guardo Watch Órabolt

2310 Szigetszentmiklós - Szent Miklós útja 10/2/D.
Nyitva tartás: H-P 08:00-16:30-ig
E-mail: info@orawebaruhaz.hu


Az üzleteinkben található raktárkészlet nem egyezik meg a webáruház kínálatával. Mielőtt útnak indulna,, kérjük vegye figyelembe, hogy  megrendelt termékeket csak azután tudjuk biztosítani, hogy munkatársunk visszajelezte az áru átvételének lehetőségét az Ön által kiválasztott boltban.

A feltüntetett szállítási költségek Magyarország területére vonatkoznak!

Minimum rendelési összeg 1990Ft

Szállítási határidő 1 - 4 munkanap.

 

GLS futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!


Posta átvételi pontok listája:

Klikk ide!

Média Markt átvételi pontok

Klikk ide!

Szeretné tudni merre jár a csomagja?

Klikk ide!

Magyar Posta Nyomkövetés


MOL átvételi pontok listája:

Klikk ide

Új MOL pontok


Coop átvételi pontok listája

Klikk ide!


Csomagautomata lista megtekintése

Klikk ide!


Express One Hungary Kft. futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!


Vásárlástól való elállás

Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei és módja A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül Önt más költség nem terheli, a Vivien 2002 Bt. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, 2 kolléga előtt kerül a csomag kibontásra, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Vivien 2002 Bt. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Ha a bankszámlaszám rosszul lett megadva a felelősség a vásárlóé!

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linkről tudja letölteni : Klikk ide!

 
 

Keresés