Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cigarettatárcák

Rendezés:

Miért váltson cigarettatárcára?

cigarettatárcaA legtöbb ember a cigarettáját értelemszerűen annak dobozában tárolja, azonban ennek létezik egy sokkal praktikusabb, ízlésesebb formája, ez pedig a cigarettatárca.

Cigarettatárca mellett több szempontból is érdemes dönteni. Az utóbbi években kapható cigarettásdobozokon a leszokást elviekben segítő, ugyanakkor visszataszító képek találhatók, amik értelemszerűen sokakat elborzasztanak. Ezek a dobozok széthagyva a konyhapulton vagy dohányzóasztalon nem nyújtanak túlságosan pozitív látványt, különösen, ha kisgyermek is van a családban. Ha a cigarettatárcára vált, nem szükséges ezeket az elrettentő fotókat néznie.

A cigarettatárcákban egyszerre több cigaretta is elfér, így pedig praktikusan tárolhat, akár több napra is a szálakból. A tárcák tartósak, időtállók, így ebből kifolyólag tökéletes védelmet is nyújtanak a cigarettának, többé nem fordulhat elő, hogy szétnyomódna a zsebében a cigi.

Ha Önnek is szüksége van mindezek alapján egy praktikus és stílusos cigarettatárcára, fedezze fel kínálatunkat, és rendeljen bátran! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Keresés