Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről.

Menü

Hevítőrudak

Ön itt jár: Kezdőlap >

Hevítőrudak

A hevítőrudak/ herbal stickek nem dohánytermékek, nem tartalmaznak dohányt. Természetes összetételűek, alapvetően tealevél őrlemény a fő összetevőjük. A magyarországi dohányboltokban kapható hevítőkészülékekkel kompatibilisek, pl Iqos- szal, Ploom Tech- hel. A Glo készülékek a saját töltetükkel kompatibilisek, melyek keskenyebb átmérőjűek, mint az általunk forgalmazott dohánymentes hevítőrudak.
 
A HNB technológia a dohányt tartalmazó heets termékeknél vált ismertté. Lényege, hogy a hevítőrudak égéstermék nélkül, égetés helyett hevítéssel "működnek" a hevítőkészülékben. A rudacskák tehát a szívás folyamán nem égnek, kizárólag hevülnek, nem kerül füst a szervezetbe. A hevítés következtében körülbelül 350- 400 fokra hevül a készülék, ennyi szükséges ahhoz, hogy a hevítőrudak szívható állapotba kerüljenek. A rudacskák használata közben pára szabadul fel, mely füst szerű, de nem több páránál. 
 
A dohánymentes hevítőrudak között található nikotinos változat, mely a nikotinsó miatt tartalmaz nikotint, illetve nikotinmentes változat. Nagyon sok féle ízben lehet őket megvásárolni, a gyümölcsös változatoktól kezdve a különböző mentolos fajtákon keresztül a klasszikus dohány variációkig. A dohánymentes hevítőrudaknak sajátos ízviláguk van, ezt fontosnak tartom hangsúlyozni! Nem szabad és nem is lehet a heets- ekkel összehasonlítani őket. A jellegzetes aromák ízvilágához pár héten belül hosszászokhat mindenki, akiben megvan az elhatározás, hogy leteszi a dohánytermékeket, vagy legalább csökkenti a napi bevitt nikotin mennyiségét. 
 
Mik a dohánymentes hevítőrudak előnyei?
- nincs büdös füst
- nincs káros anyag belélegzés, nem mérgezed a környezetedet sem
- kátránymentesek
- nem tartalmaznak formaldehidet
- kitűnő választás lehet a dohányzásról való leszokásnál
- nem tartalmaznak dohányból nyert nikotint, nem alakulhat ki függőség
 

Keresés