Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről.

Menü

Genmist classic nikotinos hevítőrúd 1 doboz

Ajánlat

Ár:
1.590 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 750 Ft

Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás
5.000 Ft feletti
rendelés esetén
Packeta csomagpontra

 

 
 
 
 

Leírás és Paraméterek

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD CLASSIC - 1 DOBOZ

 

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna az általános dohánytól való függősségétől? Akkor most a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek a legújabb generációs hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 6 ízben érhető e Magyarországon.

 

Amit a Genmist Classic hevítőrúd termékről tudni érdemes.

 

A Genmist Classic termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános dohányboltokban kapható cigaretták. A Genmist Classic ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nem keletkezik egyáltalán égési termék. A Genmist hevítőrúd alacsony nikotin tartalmú de minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal lényegesen egészségesebbek mint a dohánykoncesszióval ellátott trafikokban megvásárolható általános cigaretták. A Gen stick termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy kiváló hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és élvezheti a Genmist termékcsalád Classic elnevezésű termékét. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól. Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigiket szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Original heet stick abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

 

Kinek való a Genmist Classic termék?

 

A Genmist által kifejlesztett Classic ízhatású termék azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik a klasszikus dohány ízt szeretnék pótolni. Ez a nikotinos de dohánymentes termék igazán közel áll ízben a rendes, klasszikus dohányízéhez. Kellően karakteres és erős ízhatást biztosít a használója számára. A Genmist Classic hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

 

 

A Genmist Classic a következő összetevőket tartalmazza:

 

 

A Genmist Classic hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Classic termékhez.

Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

 

A Genmist Classic hevítőrudak alkalmazása:

 

A Genmist Classic, klasszikus dohány ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a Genmist klasszikus dohányra emlékeztető Original elnevezésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Classic hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

 

Kiszerelés:

1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

 

A Genminst Classic hevítőrúd előnyei:

 

Nem általános cigaretta,

Nincs mentolos ízhatás

Alacsony nikotin tartalom,

Nem tartalmaz egyáltalán dohányt

Kátránytól mentes,

Kevésbé lehet káros az egészségére,

Leszokásban is segítsége nyújthat,

Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.

Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.

LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.

Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.

Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499

A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.

NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!

CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Látogassa meg a Ongyujto.hu webüzletet a ShopManian

Keresés