Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről.

Menü

Zippo öngyújtók

Ön itt jár: Kezdőlap >

Zippo öngyújtók

Zippo szélálló benzines öngyújtók széles választéka elérhető weboldalunkon. A Zippo öngyújtók magas minőségükről, stílusos eleganciájukról híresek szerte a világban. Mi sem bizonyítja a termékek minőségét jobban, mint, hogy az 1932-óta lézető és elismert gyártó, 30 év garanciát biztosít minden egyes Zippo szélálló benzines öngyújtójára. Webshopunkban szín és minta szerint is kiválaszthatja az Önnek megfelelő öngyújtót! Jó vásárlást kívánunk!
A Zippo nem csak egy öngyújtó, hanem „az öngyújtó”! Persze ehhez a tisztséghez hosszú és rögös út vezetett. A Zippo története 1932-ben kezdődött, amikor is George G. Blaisdell megvásárolta az osztrák Cyklon szélálló öngyújtó forgalmazási jogait. Persze ezek után az alap tervet erősen átdolgozták a cégnél, például ekkor kapott téglatest formát a szerkezet, és a csuklópántos kupakrögzítést is ekkor dolgozták ki. Az első darabok alig két dolláros áron kerültek forgalomba, így alacsony áruknak és megbízhatóságuknak köszönhetően hamar népszerűek lettek a Zippo öngyújtók. Nem véletlen, hogy rövid időn belül az amerikai hadseregben és a tengerészgyalogságnál is rendszeresítették a Zippo öngyújtókat. A második világháborúban és Vietnámban is ezzel a tűzgyújtó eszközzel látták el a katonákat. A Zippo napjainkra ikonikus alakja lett filmeknek, stílus irányzatoknak és megtestesíti azt, amit egy öngyújtó csak megtestesíthet.
Ha szeretne minőségi és egyedi Zippo öngyújtókat vásárolni, tekintse át széles kínálatunkat!

Mire való a dátumkód a Zippo öngyújtókon?
A Zippo öngyújtó 1932 óta létezik. Az 1950-es évek közepe óta minden egyes darabot egy úgynevezett dátumkóddal látnak el, ami alapján megállapítható, hogy mikor készült, ezt eredetileg minőségellenőrzési célokból tették rájuk. A dátumkódot mindig az öngyújtó alján találjuk. Az évszámból és a mellette található jelölésekből pontosan meg tudjuk határozni a gyártási időt. Ezen kívül a Zippo öngyújtók korát a Zippo feliratból tudjuk még nagyságrendileg megállapítani. Az ’50-es évekig nyomtatott nagy betűkből állt, ’55-től kézírás-szerű volt, majd a ma is használt logót az 1980-as évektől használják. Ha egy öngyújtó szervizbe kerül, a dátumkódok alapján pontosan megállapítják a korát. A híres élettartam garancia, melyet a „Működik vagy megjavítjuk™” jelmondat jellemez a legjobban, még természetesen ma is él, Zippo öngyújtó javításáért még soha, senkinek nem kellett fizetnie!
Válassza Ön is a minőségi Zippo öngyújtókat, ha egy életre szóló tűzgyújtó eszközt keres!

Egy valódi klasszikus: a benzines öngyújtó

benzines öngyújtókA dohányboltok pultjain ma már többségében a gázzal működő öngyújtók sorakoznak, de természetesen a hagyományosabb, nagyobb múltra visszatekintő benzines öngyújtókat is be lehet szerezni. Webáruházunkban is talál benzines öngyújtókat, ha úgy dönt, ilyet szeretne használni.

A benzines öngyújtók első modelljei az első világháborút követően jelentek meg, ekkor szabadalmaztatta őket az amerikai George G. Blaisdell. Megjelent a Zippo, aminek népszerűsége azóta is töretlen. A Zippo benzines öngyújtók a megbízhatóságukról voltak híresek, és még ma is azok. Aki benzines öngyújtót vásárol, az az állandóságot és a stílust választja, ellentétben az olcsó, műanyag borítású, eldobható öngyújtókkal. A benzines öngyújtók hosszú ideig kitartanak és nagy szélben is könnyű őket lángra lobbantani.

Keressen fel minket, ha érdeklik a benzines öngyújtók, és válogasson webáruházunk kínálatából! A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást termékeinkről!

Keresés